Proteze veterinare

Zilele trecute cineva îl întreba pe soțul meu dacă știe, prin zona noastră, unde este o anume firmă care face proteze pentru câini. Nu știam nici unul dar întrebarea mi-a rămas în minte căci de-a lungul timpului am mai întâlnit oameni care să mă întrebe asta dar n-am dat atenție. Ieri, căutând ceva pe google maps, am văzut că nimic nu s-a schimbat în zona mea, adică străzile din cartierul meu ilfovean din margine de București au niște nume ciudate care nu sunt în realitate. Aveam să constat, discutând cu o vecină, că oricine poate face o notificare pe google maps cum că s-a schimbat numele străzii și gata, harta se modifică! Ne mai miram ce caută unii șoferi pe strada mea și de ce întreabă de niște străzi cu nume trăznite. Ei dar căutând să văd cum se mai numesc acum străzile din jur, am găsit un icon interesant: proteze veterinare. Deci există la 5 minute de mine!

-preluată de pe site-

Printr-o simplă căutare plecând de la acel icon, am găsit protezeveterinare.ro și mai multe filmulețe. Mi-a plăcut în mod deosebit cel de mai jos, foarte bun pentru unele informații, chiar dacă nu este nevoie de o proteză pentru cățel.

M-am gândit că sunt destui iubitori de animale care au nevoie de o proteză pentru necuvântătorul iubit și nu știu de unde să o procure. Și mai ales nu știu că este foarte important ca acel cărucior să fie adaptat nevoilor și dimensiunilor animăluțului care îl folosește, deci să fie personalizat.

Sper să nu am nevoie de așa ceva pentru prietenii din casa noastră. Dar ca iubitoare de animale știu ce înseamnă să cauți cu disperare ceva pentru un necuvântător nevinovat aflat în suferință și care ți-a dăruit ție toată imensitatea sufletului lui! Așa că fără acordul lui Mihai Mitu am furat câteva poze de pe site…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.