Când neuronul nu are semafor…

 „Asta am ajuns noi, românii, din cel mai puternic popor, cel mai brav. Am ajuns, din conducătorii lumii, săracii lumii și slugile Europei”.  ( Hai că așa se zvârcolește în mormânt Alexandru cel Mare că se saltă pământul și se descoperă în sfârșit tombul!)

 Poliţia Locală trebuie desfiinţată! De-abia aştept să rămân singură în Parlament, să fiu majoritară. Şi sunt şi şefă de Senat, ceea ce înseamnă că-l înlocuiesc pe Iohannis.😂😂😂😂😂😂 /» .564

….statul Texas a rămas fără curent electric pentru că nu mai are termocentrale, ci doar energie verde…🤣 (Al naibii viscol, a ucis verdeața din Texas!)

…. corpul nostru este făcut de Dumnezeu astfel încât să producă anticorpi. Mai ține și de noi să mai facem un pic de sport, să mai mergem fără mască ca să inhalăm aer curat, nu să stăm toată ziua cu botnița aia să ne inspirăm propriile bacterii și proprii viruși. 

 „60% din pământul României e proprietatea străinilor” 🤔 (Eu zic că între aprox.5% cât e real și 60 % declarat în agora, e maaare diferență!)

“Este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan şi toate celelalte spitale modulare construite de ăştia şi spitalul ăla construit de nu ştiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forţată. De aceea sunt goale. Ne vor lua pe sus” (Am vrut eu să mă ia pe sus la vaccinarea asta dar … am așteptat să-mi vină rândul pe lista de înscrieri, de bună voie!)

S-a terminat pandemia! Nu mai există pandemie în România! Jos mascaaaaa!„ 

Nu mai există pandemie în România, cum nu mai există la nivel mondial. (…) Hai, jos masca pentru că nu are rost. / Valea Jiului


Eu am avut COVID înainte să se nască, probabil că de aia nu iau că sunt imunizată. ” / 🤔🤯

…. Eu totuși nu sunt un parlamentar care a făcut rău României. Deci eu nu trebuie să mă vaccinez…. 

M-am vaccinat cu adevăratul vaccin românesc. Se numeşte horincă! Este maramureşean. Dacă vreţi să vă vaccinaţi într-adevăr, luaţi o gură de horincă, după care a doua zi faceţi rapelul şi să spun că un an de zile vă trataţi şi nu mai aveţi nicio treabă cu niciun virus şi nicio gripă! 🙃🤭( Se vede efectul vaccinului zis horincă în finalul articolului 📄, Doamne ferește-ne!)

„Dacă rămâneți fără locuri de muncă, nu mai aveți loc în Europa, pentru că în Europa este recesiune și nu mai primește nimeni nici măcar spălători de funduri”.  Serios?! 

…eu termin de muncă la ora 24.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu-mi permiți tu mie să am sala de fitness deschisă 24 din 24?

FOTO: atchuup.com

Alt personaj:

”Doamnelor și domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma mării. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator în multe studii clinice de mare anvergură internațională. Acum folosiți acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată în viața asta. Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știință. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic și vindec oameni. Vă pupă mama!/   Wow! 😂😂😥😥😥

Cele de mai sus le-am adunat de ceva timp aici dar … au stat la dospit. Doar că aseară (1 mai), cu o oră înainte de miezul nopții, pe o televiziune cu nume mic dintr-o literă și o cifră, apare ceva ce ne-a lăsat cu gura căscată:

Breaking news: Hristos a înviat!

Poate le spune cineva și jurnaliștilor îndrăgostiți de breaking news că Isus a înviat cu aproape două milenii în urmă (acum 1988 de ani), în anul 33 iar Hristos a înviat nu este o întâmplare de ultimă oră (oricum nu putea fi la ora 23 căci Lumina de la Sfântul Mormânt se aprinsese aproape de ora 15 iar la Patriarhie la noi cu o oră mai târziu), ci este mărturia că suntem creştini şi suntem fii ai Mântuitorului Iisus Hristos / Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop Justinian, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului.

Un gând despre „Când neuronul nu are semafor…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.