Familia tradiţională ?!

img_20180401_110748329.jpgUneori e bine să taci, alteori simţi că nu mai poţi îndura inepţiile unora, interesele lor în care atrag oamenii simpli, oameni care nu cunosc înţelesul cuvintelor, al frazelor dar sunt cei ce asudă din greu şi dau banii statului, ori poate sunt păcăliţi cu cine ştie ce şi-şi rup de la gura lor,  de la ce era pus deoparte pentru nepoţi sau pentru înmormântare  şi dau puternicilor vremii. Sau poate dau doar o ştampilă pe un petec de hărtie, o semnătură şi datele din buletin ! Că doar astea aparent nu costă bani şi ştim cu toţii cum e omul simplu când primeşte o sticlă de pepsi – tradiţională !  – contra votului pentru partidul conducător ! Dă cu toată inima şi merge apoi la biserică, unde mai dă ceva pentru popă, clădire, lumânări şi desigur pentru aranjatul şedinţei unde tovarăşii, că domni ar fi un sacrilegiu să le spui, vin şi stau cu cele trei litere anatomice spre altar,  ronţăie alune şi dau sfaturi-ordine pentru referendum ! Pentru familia tradiţională, pentru a nu ne fi furaţi copiii, pentru ca oamenii simpli să voteze după un altfel de crede şi nu cerceta ! 

Mă întreb însă cum de statul care organizeză acest referendum poate să dea în judecată 26000 de părinţi care s-au ridicat împotriva manualelor şcolare ce propovăduiesc exact temele anatemizate de referendum  ! Mă întreb dacă referendumul şi ministerul învăţământului românesc fac parte din state diferite ! Mă întreb dacă statul ştie câţi copii instituţionalizaţi are şi care sunt condiţiile lor de trai !  Mă întreb dacă statul prin funcţionarii lui care ar trebui să fie mereu pe străzi, să verifice instituţii sociale, ştie că aceşti copii sunt abuzaţi sau vânduţi pentru a fi abuzaţi cu bună ştiinţă de persoane care altfel sunt foarte vocale în spaţiul public când vine vorba de înfierarea comportamentelor sexuale aberante ! Mă întreb dacă statul ştie câţi drogaţi sunt prin capitală şi nu numai şi ce face pentru a limita consumul de droguri la nivel gimnazial măcar !  Mă întreb dacă statul ştie câţi copii sunt bolnavi incurabili şi cum familiile lor fac orice pentru a obţine medicamente pe care statul nu le acordă, deşi le are mereu pe tapet în campaniile electorale !

Mă întreb dacă statul ştie ce înseamnă aceste comportamente sexuale anormale, dacă ştie că nu este o boală a sec.XXI, că a fost un împărat roman care s-a căsătorit oficial cu un alt bărbat, că homosexualii au existat de când lumea, că la unele culturi era obligatorie trecerea tânărului prin acest ciclu al vieţii, dacă ştie că sunt animale şi păsări homo, dacă ştie…..multe !!  Cred că lucrurile trebuiau lăsate aşa cum erau din bătrâni căci tăciunii răscoliţi pot crea pârjol în acest secol al tehnologiei, când orice prichindel vede ştiri, reclame, pune întrebări şi aşa a intrat în foc.

Eu cred că ştie şi ştie bine ce face în interesul lui diabolic dar  pe banii oamenilor ţării ! Doar că fumul a fost întotdeauna o armă , atât de atac cât şi de apărare. Şi ei asta fac, folosesc incultura maselor şi năuceala asta politică din ultimii ani, ca o armă cu două tăiuşuri, pentru a induce în eroare şi pentru a câştiga timp să obţină cât mai multe beneficii pe seama poporului !!!  Şi pentru a masca alte interese !!

Dar e o vorbă : istoria nu zice nicicând la revedere, ea spune: –  ne revedem mai târziu !!

Un gând despre „Familia tradiţională ?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.