Sfârşit de referendum, început de alte griji

Cred că de la decembrie 1989 românii n-au fost în ceaţă mai adâncă precum azi.  Ce trebuiau să voteze la referendum ?! Oamenii simpli n-au înţeles sau poate au înţeles mult mai bine decât altă dată şi decât credem noi ! Ori poate au lipsit plăţile către votanţi ! Ori partidul conducător a contat prea mult pe bătrânii care se mulţumesc cu 5 lei la pensie  pentru care sărmanii mai  scot din buzunar alţi 5 lei !   Ori buletinul de vot a fost atât de bine întocmit  încât şi oamenii cei mai simpli i-au înţeles mesajul ascuns, diabolic ! Se vorbeşte despre valorile tradiţionale ! Vorbesc despre valorile familiei oameni care au amante de vârsta fiicelor lor sau care-şi schimbă nevestele după cum se schimbă cincinalele, cum era o glumă pe fb !  Vorbesc despre copiii care se vor fura când guvernul nu ştie şi nu-i pasă de copiii români din orfelinate ! Acei copii au vieţile furate  chiar de conducătorii de azi ! Poate că banii cheltuiţi aiurea pe acest referendum trebuiau direcţionaţi către aceşti copii care au o viaţă oribilă, material şi spiritual,  în orfelinate.  

Mă întreb de ce nu a venit Dragnea cu amanta la vot ?! De ce singur , acea persoană foarte tânără din iatacurile lui unde s-a ascuns ?!  Ar fi interesant de aflat  cum a votat, dacă a votat. Unde sunt imaginile cu capii bisericii noastre care trebuiau să fie prezenţi, doar ei au susţinut această mascaradă  ?!  

Sunt multe întrebări care nu-şi vor găsi răspuns, cel puţin la nivelul neuronului meu. Ce se va întâmpla mai departe nu ştim dar sigur vor urma şi alte jocuri, alte referendumuri pe teme absolut nereale, alţi bani cheltuiţi aiurea. Sau poate doar bani spălaţi sub numele de referendum ! 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.