Sunt deja un zombi, Pfizer!

Hai la micu’ și vaccinu’, neamulee! Ofertă specială, 3 în 1!

Sunt din gloata celor proști care s-au vaccinat fără să primească 3 mici și o apă plată. Acum ce să zic, nu regret prea mult micii că tocmai am mâncat câțiva. Dar apa, da! Bine, era mult mai fain dacă apa îmbuteliată de la robinet, preferabilă căci are clor și acum peste un an era foarte recomandată de un medic, deci dacă apa asta ar fi fost înlocuită cu o apă de foc. Atunci da, chiar mă consideram proasta proștilor că m-am vaccinat după ce m-am chinuit să mă înscriu pe platformă, am numărat zilele și înscrierile, fapt inutil de altfel căci șmecheriile au curs atunci din belșug. Oare ce e mai frumos decât să stai în fum de grătar, ascultând muzică lăutărească La o crâșmă din Obor și să te trezești și gata vaccinat? Când ești șmecher, e de bine. Bine, ar fi o problemă cu dovada de vaccinare că dacă nu primești șervețele la mici, poți să te ștergi pe mâini și botic tocmai cu bucata aia mare de hârtie tipărită bilingv. Elegant!

Și mai am o problemă că m-am vaccinat cu ceva timp în urmă. Una, au început să-mi crească solzi pe piele. Exact ca la pești, cum a profețit preotul din Neamț.  Știți cumva, am șanse să devin o sirenă? Ar fi bine să fi aflat din timp, să-mi schimb locuința căci la câmpie unde stau e doar praf, mult praf. Mai ales pe neuroni. Și să nu-mi mai cumpăr papuci, ca sirenă nu-mi  vor mai fi necesari. 

Mă bucur că n-am copii minori căci mă îngrijorează vaccinarea lor. Ayatolahul iranian Abbas Tabrizian susține că vaccinarea copiilor în face gay ori transgender! Doamne păzește și ne apără, dar de ce doar aceste două categorii?!

Are cineva o foarfecă? Mi-a rămas sutienul prins în solzi și celelalte sirene mă întreabă de unde l-am luat (din Obor, dar nu le spun!).

Aș prefera să mă transform într-o sirenă, vaccinată fiind, și din milă față de antivacciniștii convinși că cei vaccinați transmit boala mai abitir decât cei bolnavi. Păi la cât de speriați sunt unii antivacciniști că au ajuns să poarte mască, să ceară distanțare fizică obligatorie de cei vaccinați, ba chiar ca ultimii să să fie carantinați, izolați pentru totdeauna sau să poarte o insignă pe braț pe care să scrie am fost vaccinat (de ce nu un număr ca la Auschwitz?). Știți cine cere acest ultim fapt? Un medic! Nu, nu e teribila noastră M.P., e doar un medic pediatru  american,  Larry Palevsky, care susține că există ceva care este transmis de la persoanele inoculate cu această otravă către cele care nu au primit vaccinul.  Ba tot la americani un patron de magazin a interzis intrarea în magazin a persoanelor vaccinate anti Covid-19, pe motiv că răspândesc virusul dar și substanțele toxice din vaccinul primit. Acum nu știu să vă spun dacă patronul magazinului este femeie sau bărbat. Dacă e bărbat, scapă ușor, dacă e femeie, ea a început păcatul….😉, cum ar traduce nea Teodosie. Acum știți cum vine treaba, cine e mai arțăgos: cocoșul ori găina? 

Și culoare ochilor s-a schimbat la mine în urma vaccinării.  Probabil datorită celui de al treilea lanț de ADN, fabricat din silicon placat cu aur, sic, care mi-a fost introdus în corp chipurile prin vaccinare 😅. Era să cad sub scaun când am aflat asta, adică cum îi poți identifica pe cei vaccinați cu Pfizer: au ochiii lăptoși 😅! Îmi miroase mie a Matrix ori vaccinul mi-a alterat și acest simț?

Că un preot poate spune așa ceva, nu e un fapt ciudat. Când un cadru medical cu studii superioare se implică însă în campania anti-vaccinare, e grav! Mai nou citeam de acel farmacist american angajat într-un spital din Wisconsin care a distrus multe doze de vaccin și a fost condamnat la închisoare și plata vaccinurilor distruse. Adică mânuiești zilnic nenumărate feluri de droguri, mai mult sau mai puțin toxice organismului uman dar absolut necesare în tratamentul unor boli grave, dar te împiedici de un vaccin modern. Și tu, absolvent al unei școli superioare de medicină, dacă nu ai o diplomă falsă, ești total pe lângă știință și evoluția ei!

Vă las. Simt cum devin zombi! Un zombi cu solzi. N-am ascultat de Diana Ș. care ne-a prevenit că vom deveni pseudo oameni! Că nu vom mai gândi singuri, că nu ne vom mai înmulți, că nu vom mai putea candida în funcții politice …. 

Wow, câte rapeluri i-au făcut! Fără număr! Oare câte cip-uri i-au implantat?

Mă grăbesc să fac o donație mare bisericii, să cumpăr o indulgență pentru eternitate. Nu de alta dar s-ar putea să mă transform într-un zombi mult mai inteligent (deja inteligența artificială, o simt cum crește în neuronul meu). Voi fi mai lucidă  decât ce sunt acum și normal că atunci o să  refuz orice danie către biserică. Ba chiar o să protestez împotriva unor binefăcători care șoșocesc apocalipsa post vaccinare. De fapt deja se prorocește incultura, culmea, de unii vaccinați pe ascuns anti Covid. La vremurile pe care le trăim, de fapt o întoarcere în perioada neagră a Evului Mediu, ce pretenții poți avea? Atâta timp cât o universitate pecum Princeton scoate studiul limbilor greacă și latină din programa cu care s-a mândrit, motivul fiind  rasismul, e clar că lumina culturii și a înțelegerii progreselor medicale e deja plină de cratere ce se adâncesc, de vulcani ce stau gata să erupă. 

Oamenii care sunt astăzi fericiți că și-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiți, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu, spune preotul nemțean. Oare Dumnezeu condamnă victimele?! Cred că pe călăi, fie că sunt cu sabia, scaunul electric sau vorba!

Sfinții Părinți ne profețesc. Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Lucrarea celui rău va rezista. Oamenii vor muri după vaccinare, spune în  predica sa starețul nemțean.  Aici da, mă revolt. Până acum nimeni nu mi-a spus că sunt o ființă muritoare, eu știam că voi trăi veșnic pe această planetă🤫! Și câte planuri de petrecere îmi făcusem pentru revelionul dintre mileniul 3 spre 4! Ghinion, m-am vaccinat!

preluare Fb.

M-am întors la un site pe care am intrat de multe ori, din pură curiozitate și am recitit un articol, căci mă intriga ceva. Ce redau mai jos este scos din context dar, luat separat în perioada aceasta de pandemie, de tratamente și vaccinare, este un mare și dureros adevăr: Liderii religioși sunt dispuși să asculte, să pună în aplicare și să promoveze planurile și legile lui antihrist cu ușurință și fără rezistență. De fapt, ei sunt singurii care pot, cu pretextul virtuții „ascultării”, să seducă cu ușurință mulțimea oamenilor, în calitate de conducători și „păstori” ai lor. 

Așa-mi trebuie dacă m-am vaccinat cu Pfizer. Am pierdut și micii cu apă  din Piața Obor (acum sincer, nu știu dacă aveam răbdare să stau la două cozi, una la vaccin și apoi la mici), mi-au implantat și un cip, am și un ADN în plus din silicon și tras în aur 🤨, scriu prostii pe aici… dar Dumnezeu e bun și-i iartă pe ce săraci cu duhul, ca mine, cei care cred în El fără teamă, fără să plătească bani grei slujitorilor pământeni. 

Era o ofertă, nu știu dacă este încă valabilă și zău că nu știu nici neuronul care a produs-o dar mi-a plăcut mult:

 Pentru cei care nu doresc vaccin cu cip, există vaccinul cu lămpi,  reacțiile  adverse sunt minore: îți filează mintea din când în când.

Un gând despre „Sunt deja un zombi, Pfizer!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.