Când i se întâmplă altuia, e de râs !

MIRACOLE Telekom !! Pentru cine nu ştie, reziliere contract abonat decedat! Legal, negru pe alb cu litere de tipar în contract, termen 2 zile !!
Văzând că profesioniştii Telekom nu dau nici un semn după ce îi anunțasem de decesul abnatului, merg să duc modemul şi să scap de grijă, deşi fusesem informată că nu e voie să-l mişc din loc 30 zile, după care mă anunţă ei când vin să ia…bomba ! După un schimb de amabilităţi cu funcţionara care îmi spune pe un ton ridicat că se va analiza cererea de mai multe departamente, că departamentul juridic este ocupat până peste cap, etc., etc. după ce insist că abonatul e DECEDAT şi nu au ce analiza, că apartamentul de mâine are alt propietar -parole – îi cer să ştampileze cererea şi să scrie că refuză primirea modemului vechi de 6-7 ani şi că de restul se va ocupa avocatul angajat pt alte acte. Brusc tastează ceva, ia sacoşa cu modemul şi-l bagă sub birou fără să se uite dacă nu cumva am pus o varză acolo şi-mi dă un proces verbal cu antet, semnat de ea :

Proces verbal, seria, nr, data, cod abonat. 
SUBSEMNATUL XY, în calitate de abonat al T.R.C.S.A. domiciliat în …PREDAU următoarele echipamente: router…xxx … 
către subsemnata XX reprezentant al firmei T.R.C.S.A., DECLAR că am primit echipamentul mai sus menţionat. 
Clientului i s-au adus la cunoştinţă motivele pentru care i se ridică echipamentul. CLIENTUL confirmă primirea unei copii a prezentului p.v. întocmit în 2 exemplare. 
AM PREDAT ( numele abonatului….decedat)
Am primit salariat xx

O.K., văd minunea şi o iau la trap spre uşă. Aud în spate că abonatul va primi acasă răspunsul la cererea depusă săptămâna trecută, pe 25 iunie !! Am puterea să-i spun femeii, strategic, din uşă să noteze adresa nouă a abonatului care a dat cu subsemnatul azi, 30 iunie, la 11 zile de la deces : cimitirul X, parcela y !! Şi am zburat afară !!

Acum mi-a trecut supărarea pe Telekom, chiar încep să-i simpatizez 😣 dar sunt supărată pe decedat că a fost şi a predat un router cam nou ce nu era în contractul vechi doar în evidenţele firmei de telefonie, că a semnat şi n-a luat şi hârtia, plus că fiind și eu acolo nu mi-a zis şi mie dacă ….DINCOLO …sunt abonamente Telekom că în cazul ăsta eu rămân veşnic aici deasupra, pe pământ !! Acum ce să zic, a fost ori n-a fost abonatul decedat în același timp cu mine în sediul Telekom ?! Că eu n-am simțit aer rece fâlfâind prin preajmă…..

Mare miracol la Telekom ăsta!!!

Faptele de mai sus le trecusem la arhivă cu data de 2018. Dar fb a ținut să-mi reamintească povestea de acum un an când nu reușeam să-i fac pe cei de la firma de mai sus să priceapă că nu respectă propriile legi, adică rezilierea unui contract în caz de decesul abonatului. Mă țineam tare, eram la al doilea caz de acest gen. La primul după 3 luni n-am mai plătit ! Un an de zile au venit facturi apoi cineva cred că a găsit, în final, cererea și copia după certificatul de deces.

Ei bine, treceam peste amintirea cadou de la Facebook dar zilele trecute o vecină de-a mea a intrat și ea în lumea misterelor : două contracte Enel, din care unul, legal își încetase valabilitatea de câteva luni. Apoi un contoar pe numele ei dar figurând la o adresă ce se află cam la 1 km distanță, angajați Enel care umblă bezmetici pe stradă căutând chiar acel contoar vechi pe care tot ei l-au ridicat de curând, funcționari care răspund de parcă ar da în bobi – Situația mă depășește doamnă. Următorul la rând !!!!! O sumă de pe facturi achitate dar care la ei figurau neachitate și pentru care se emite ordin de sistare energie electrică deși pe online e parfum 1/2 din cont 😣, oameni neinstruiți la relații clienți…..Telefoane, nervi, deplasări la centrul Enel, un cont de abonat care seamănă cu un ghiveci, lume nervoasă….

O lume nebună sau doar interesele unor firme prestatoare de servicii vitale de a scoate bani de la oamenii nevinovați ?!

2 gânduri despre „Când i se întâmplă altuia, e de râs !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.