Astă seară vine Moșu’

Afară întunericul se împrăștie fără jenă, fără teamă. Liniștea ne cuprinde strada, cartierul, nici țipenie de om pe drum. Sărmanii câini, moțăie și ei pe după garduri din lipsă de activitate. Și totuși parcă ceva ireal plutește în aer. Se aude un clopoțel sau e sirena poliției care ne verifică dacă stăm cuminți în case? Nu, au obosit și ei de cât au stat pe la magazinelor azi. E totuși un clopoțel cu sunet cristalin! E departe, încă foarte departe! Căci așa cum vă spuneam acum un an (oare când a trecut anul 2020?!), Moș Crăciun nu uită, nu se îmbolnăvește nici măcar de covid-19 oricâte tulpini ar avea virusul, așa că în fiecare zi de 24 decembrie, pleacă la drum lung. Vreți să știți unde este? Stați lângă brad și urmăriți  drumul Moșului prin lume aici, NORAD↣📰. Acum câteva minute era prin Elveția….

Dacă nu ai în suflet Crăciunul, degeaba îl cauți sub brad.– Roy L. Smith

Eu îl am pe cel magic, al copilăriei. El n-a murt nicicând deși anii au trecut ca nebunii.  Am să vă doresc ca în fiecare an,  pe lângă 

 Multă, multă sănătate,

Să primiți și să dăruiți Iubire

Să vă păstrați Credința,

Să aveți Speranțe!

Și să zâmbiți puțin până când Moșu’ vă aduce darurile.

Cele trei etape din viața unui bărbat:

Crede în Moș Crăciun,

Nu crede în Moș Crăciun

Este Moș Crăciun!

Discuție intre 2 tipe: – Ce i-ai cerut anul asta lui Moș Crăciun?- 50 de euro, ca tuturor, nu fac discriminare!

Chiar în seara de Ajun, un politician foarte cinstit și iubitor de popor, un avocat super corect  și Moș Crăciun care ne-a adus un nou guvern, mergeau împreună pe holurile palatului prezidențial. La un capăt de covor toți trei văd o amărâtă de hârtie de 50 de lei. Credeți că s-au bătut pe ea? Nu, nici vorbă! Moș Crăciun se apleacă și o ia pentru că el este singurul personaj real din acel loc, ceilalți sunt din basmele românilor! 

– Ce zici dragă? N-ai dori ca Moș Crăciun să-ți aducă o mașină automată de spălat vase?                         – Nu, n-am nevoie. Soțul meu spală bine și face economie la curent!

Două blonde hotărăsc să meargă în pădure să-şi caute brad de Crăciun. După câteva ore de căutare, una dintre ele îi spune celeilalte: -Aşa nu mai merge! Eu propun să luăm primul brad pe care îl găsim… indiferent dacă are globuri pe crengi sau nu!

Moş Crăciun intră pe horn într-o casă şi nimereşte în dormitorul unei tinere deosebit de frumoasă, care dormea goală ca o veritabilă Eva. Nehotărât, începe să se plimbe de colo-colo prin încăpere, zicând: – Dacă o fac, nu voi mai fi primit în cer! Pe de altă parte, dacă nu o fac, nu o să mai pot ieşi pe coş.

Un copilaș îi scrie lui Moș Crăciun: Trimite-mi, te rog mult,  un frățior. Moș Crăciun citește scrisoarea și răspunde imediat: Convinge pe mama ta să vină la mine să-l ia că-i fragil! 

Moș Crăciun îl întreabă pe un băiețel: – Ce vrei tu puiule să-ți aducă Moșul? – Păi 2 trenulețe electrice. – De ce 2? – Ca să mă pot juca și eu, că tata sigur va dori să se joace și el.

De ce nu a fost întrebat renul Rudolf de Moş Crăciun dacă vrea să îi tragă sania? Răspuns: Rudolf a fost singurul ren care avea permis de zbor…

Un bărbat îi cumpără soţiei sale de Crăciun un frumos şi superb inel cu diamant.    -Credeam că soţia ta îşi doreşte o maşină sport, spune prietenul său. – Aşa e, dar unde găseam eu un BMW fals care să coste o nimica toată?

Mămico, scrie-mi o scrisoare către Moş Crăciun! – De ce nu-i scrii tu? – Pentru că nu vreau să risc ca în loc de cadouri să-mi trimită o carte de gramatică!

-Tati, oare de ce Moș Crăciun e mereu bărbat și nu și femeie?    –   Să poarte aceeași haină și căciulă roșie an de an?!  Niciodată!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.